Ресторан-готель «Пані Анна» 20 травня 2017 року відкриває нові номери готелю!

Ресторан-готель «Пані Анна» 20 травня 2017 року відкриває нові номери мотелю!

 

Ми відкриваємось ПО-НОВОМУ!

Будемо частувати кавою, заварними тістечками, дивувати та спокушати акціями!

 

Коли всі навколо  масово слухали Газманова, а мобільних телефонів взагалі не було, ми відкрили ресторан і радо організовували весільні свята для молодят та їх гостей.

Ми, як і в ті часи вкладаємо душу у кожну страву, якою частуємо на святах  у ресторані.

І будемо це робити надалі.

 

Але з плином часу все навколо змінюється.

 

І ось ми відкриваємо нові номери у добудованому ресторані - мотелі.

 

Так було не завжди…

 

Ресторан-мотель Пані Анна має свою історію Попелюшки.

З чого все почалось?

 

Із самого початку була ідея заміського будиночку біля дороги. Але не довго.

 

З часом з’явилась ідея створити магазин із садовими прикрасами і саджанцями декоративних і плодових дерев, які можна придбати для створення незвичайного ландшафтного дизайну у саду.  

 

Ви і сьогодні можете навідатись у наш невеличкий магазинчик при дорозі і придбати казкового гнома або молоде плодове дерево для вашого саду.

 

Наступним кроком стало створення ресторану. Територія дозволяла внести зміни у попередні плани та поділитись часточкою краси із оточуючими. Адже у дворі гарний казковий сад із гномами та лебедями і зеленими кущами та деревами і міні-зоопарк зі справжніми павичами.

 

Пройшло ще трішки часу і місце розташування та гомін про Кам’янець-Подільський як “Мекку” туризму зробили свою справу: наштовхнули на думку переформатувати наш заклад і розширити його можливості. Ми створили мотель для подорожніх і гостей міста, який має 12 номерів і може вмістити з комфортом від 20 до 30 гостей.

 

Мотель “Пані Анна” готовий до роботи та гостинно запрошує гостей міста Кам’янець-Подільський та подорожніх, які можуть зупинитись на ночівлю по дорозі на Хотин, Чернівці і у напрямку Молдови чи подорожуючи в бік Хмельницького.

 

Завжди хочеться приносити у світ ще більше користі та прекрасного. Саме тому ми пишемо історію по-новому, вносимо нові кардинальні зміни, підлаштовуємо наші послуги під потреби наших клієнтів, використовуємо для цього інновації та можливості Інтернету, як окремої сфери спілкування  в суспільстві.

 

І вже з 18 травня 2017 року ми починаємо працювати у новому форматі:

 

1.     Кожен подорожній може завітати до нас в кафетерій-магазин при дорозі на трасі в напрямку Хотина та Чернівців на каву із тістечками, помилуватись нашими павичами, які полюбляють фотосесії, зупинитись у мотелі (12 номерів – 20-30 чол.), скористатись душем, туалетом, безкоштовним WI-FI а також припаркувати своє авто на придорожній чи внутрішній (у зачиненому дворі) парковці ресторану-мотелю.

2.     Сім’ям з дітьми буде цікаво відпочивати разом відповідно до своїх інтересів під час майстер-класів у нашому готелі (дати проведення таких заходів буде оголошено, з часом, на наших веб-ресурсах).

3.     Ми маємо великий досвід організації і проведення різних розважальних заходів і запрошуємо провести у нас:

  • Весілля до 350 чоловік
  • Дитячі вечірки
  • Дні народжень
  • Конференції
  • Team building
  • Фотосесії
  • Комплексні обіди для груп до 100 чоловік
  • Та інші заходи на ваш смак

 

Приєднуйтесь до бажаючих якісно, цікаво та весело провести час в ресторані-мотелі “Пані Анна”  і підписуйтесь на нашу сторінку у соціальній мережі Facebook.

 

Всі оголошення про акції, новинки та події на наших веб-ресурсах:


Ми працюємо щоб зробити ваше свято найкращим!